Logo TS Consultants

"Met onze hands-on aanpak maken we uw EAM ambities waar"

Haal méér uit SAP EAM.

Werkt jouw bedrijf of onderhoudsafdeling met SAP en haal je er graag meer uit? Of sta je op het punt een onderhoudsbeheerssysteem aan te schaffen? Samen maken we de Enterprise Asset Management-ambities waar. We richten de processen, organisatie en tools optimaal in. Voor een veilig en efficiënt beheer van de assets. Daarbij draait het om processen, mensen en technologie. Onze aanpak werkt voor asset-intensieve organisaties in alle branches. Of het nu gaat om de grote implementaties of om verbetertrajecten. Profiteer ook van onze kennis, kunde en mensgerichte benadering. Samen maken we EAM-ambities waar.

 

 

Wat we doen

Processen verbeteren

… door informatie te verzamelen en te analyseren

… door te adviseren over procesverbeteringen

… door te begeleiden bij de procesoptimalisatie

… door náást medewerkers te staan: van monteur tot manager

Mensen ontwikkelen

… door samen processen te verbeteren

… door de luisteren, door te vragen en te adviseren

… door medewerkers goed te begeleiden

… door meer overzicht, rust en duidelijkheid te creëren

Kennis overdragen

… door te zorgen voor goede samenwerking

… door opgedane kennis en ervaringen in te brengen

… door medewerkers goed te begeleiden

… door medewerkers te trainen

Jan Hop. Aangenaam.

Jan is een gecertificeerd SAP EAM consultant met zo’n 20 jaar ervaring in diverse industrieën. Hij leidde een groot aantal SAP EAM-implementaties en -optimalisaties. Dit deed hij voor grote concerns in onder meer de sectoren chemie, energie, food en telecom. Met name in Nederland, Noorwegen en het Midden-Oosten.

 

“In mijn werk zoek ik continu de verbinding met zowel het management als de key users. Samen tillen we de processen naar een steeds hoger plan. Ik train de medewerkers en werk samen met hen aan continue verbetering, binnen de mogelijkheden die het systeem biedt. Met als doel: een veilig en efficiënt beheer van de assets. Daarbij stel ik het teambelang boven het individuele belang.”

Bekijk CV

“TS consultants hebben een enorm brede kennis en ervaring op het gebied van SAP. Waarbij diepte kennis en het RtP (Requisition to Pay) process erg waardevol is geweest. In een scala van diverse Europese projecten heb ik uitermate plezierig samen gewerkt, waarbij tevens door middel van kwaliteit trainingen SAP process specifieke kennis is overgebracht. ”

Mira van Laarhoven

“Voor vestiging Borculo heeft TS Consultants de uitrol gedaan van de SAP Plant Maintenance Summit template ter vervanging van Ultimo. ”

Henk van Zuijlen

Maintenance Manager FrieslandCampina Borculo

“TS Consultants heeft Leaseweb geholpen bij de implementatie van SAP op het gebied van Service Management ter ondersteuning van onze provisioning en support processen.”

Leaseweb
Nuno Santos
Business Process Owner Service

Ontwerp & Concept: Inzpire Design & Communicatie | Webdevelopment & CMS: Haagen Internet