Logo TS Consultants

home > Onze mensen

Onze mensen.

Bij TS Consultants werken specialisten in asset management en SAP EAM. Ieder met zijn specifieke kennis en ervaring, opgedaan in diverse industrieën. Je vindt bij ons dus altijd de specialist die past bij jouw specifieke vraag. Op het gebied van advies, analyse en begeleiding.

Eugene Louw

Meer over Eugene Louw

Jan Hein Hoogendoorn

““Met de gebruikers naar een optimaal gebruik van het SAP-systeem”

Meer over Jan Hein Hoogendoorn

Jan Hop

“In mijn werk zoek ik continu de verbinding met zowel het management als de key users. Samen tillen we de processen naar een steeds hoger plan.

Meer over Jan Hop

Robert Pascal

““De focus ligt altijd op de klant en zijn processen

Meer over Robert Pascal

Individueel sterk. Samen nóg sterker
 

Alleen weet en kun je veel, sámen sta je nóg veel sterker. Dat is de gedachte achter TS Consultants, een bedrijf met de beste specialisten in asset management en SAP EAM. We voeren ieder zelfstandig opdrachten uit bij klanten én profiteren daarbij van elkaars kennis en ervaring. We overleggen over klanten en cases en delen best practices en leerervaringen. Dat doen we ook met collega-specialisten die niet bij TS Consultants werken. Zo bouwen we razendsnel en continu aan nieuwe kennis. Als opdrachtgever profiteer je daarvan. Want je kunt zeker zijn van de beste advisering en begeleiding.

Benieuwd hoe wij voor u kunnen werken?

 

Klik hier voor meer informatie

Ontwerp & Concept: Inzpire Design & Communicatie | Webdevelopment & CMS: Haagen Internet