Logo TS Consultants

home > Wat we doen

Wat we doen.

SAP EAM is een geavanceerd systeem voor het onderhouden van assets. Met als doel de prestatie en levensduur van deze assets optimaal te krijgen. Dat lukt alleen als het systeem goed is afgestemd op de processen. TS Consultants optimaliseert processen en stemt het onderliggende systeem SAP EAM daarop af. Of het nu gaat om (green field) implementaties of verbetertrajecten. Dat doen we in diverse rollen: bijvoorbeeld als adviseur en sparringpartner. Als business analist. Als projectleider. En als lid van je projectteam. We analyseren, adviseren en begeleiden. Het resultaat? Dat hangt af van jouw doelstellingen. Zoals: hogere beschikbaarheid, (kosten)efficiënter en simpelweg beter werken.

Processen verbeteren

Mensen ontwikkelen

Kennis overdragen

TS consultants hebben een enorm brede kennis en ervaring op het gebied van SAP.

- Mira van Laarhoven

Processen verbeteren

SAP EAM ondersteunt de processen bij asset-intensieve bedrijven. Maar dan moeten deze processen wel optimaal zijn. Alleen dan maak je je EAM-ambities waar. Wij adviseren over asset management en de vereiste aanpassingen. Hoe werk je nu, hoe ga je werken en hoe komen we tot optimalisatie?

We helpen je bij de procesoptimalisatie door met de Technische Dienst de visie van de onderhoudsdienst te realiseren. Dit alles doen we in nauwe samenwerking. En door naast de mensen te staan: van monteur tot manager en directeur.

 

We voldoen aan wet- en regelgeving.  En sluiten aan bij de bedrijfsprocessen, ambities en relevante KPI’s. Zoals: medewerkers en middelen efficiënter inzetten. Meer relevante data om op te sturen. In control zijn met het onderhoudsbudget en de onderhoudskosten.

Mensen ontwikkelen

Resultaat behalen we sámen. Want medewerkers hebben de meeste kennis van de processen. Van storingsmonteur tot maintenance manager. Hoe werken ze? Waar lopen ze tegenaan? Wat kan beter of anders? We luisteren, vragen door en adviseren. Samen verbeteren we de processen en borgen de verandering in dagelijkse routines. Met als resultaat soepelere samenwerking, meer inzicht en begrip. We zien medewerkers opbloeien. En dát vinden we mooi: mensen ontwikkelen.

Kennis overdragen

De klant heeft de meeste kennis van zijn processen, producten en klanten. Wij hebben kennis van werkprocessen, gebruikerswensen en de SAP EAM/tools, en de relatie daartussen. Samen hebben we alle competenties in huis om de klus te klaren. Kennis overdragen is daarbij cruciaal.

 

We hebben ruim 20 jaar ervaring in asset management en SAP EAM, opgedaan bij grote concerns in alle mogelijke sectoren. We brengen onze ervaring in, zorgen voor goede samenwerking. We nemen medewerkers bij de hand. De ene keer zitten we om tafel met de directie, een andere keer lopen we in overall mee met de monteur. Op elk niveau dragen we kennis over. Tijdens de implementatie van SAP EAM trainen we de medewerkers. Zodat de kennis in het bedrijf blijft.

Benieuwd hoe wij voor u kunnen werken?

 

Klik hier voor meer informatie

Ontwerp & Concept: Inzpire Design & Communicatie | Webdevelopment & CMS: Haagen Internet