Logo TS Consultants

home > portfolio > FrieslandCampina Summit Uitrol Cheese

FrieslandCampina Summit Uitrol Cheese

Voor de kaasfabrieken van FrieslandCampina is binnen het Summit SAP project gekozen om Maintenance en Smartbuy (inkoop) als voorloper op SAP voor productie, warehouse management en productieplanning uit te rollen. TS-Consultants heeft 2 consultants geleverd in de rol van implementatie consultant.

In de zomer van 2016 is gestart met een gezamenlijke fit-gap en voorbereiding van master data (inclusief spare parts harmonisatie) voor alle betrokken fabrieken. Per locatie is er een Maintenance en een Inkoop consultant verantwoordelijk voor de lokale uitrol.

Na de fit-gap is de inrichting uitgevoerd en zijn de fabrieken met behulp van de consultants hun data gaan opschonen en voorbereiden op de conversie naar SAP. Onderdeel hiervan was ook het voorbereiden van het magazijn op barcode scannen en gewaardeerd voorraadbeheer. De eerste fabrieken zijn in mei 2017 live gebracht, de laatste in april 2018.

De activiteiten van de implementaiteconsultants omvatten alle stappen vanaf de fit-gap en opstart van de master data activiteiten voor de migratie van Maximo en Ultimo naar SAP tot en met de daadwerkelijke go-live en nazorg. De locaties Marum, Workum, Balkbrug, Gerkesklooster, Bedum en Lutjewinkel zijn door TS-Consultants begeleid in dit project.

Projectdetails

Periode:

2016-2018

Markt:

Food & Beverage

Taak:

Implementatie Consultant

Uitgevoerd door

Jan Hop

Jan Hein Hoogendoorn

Is dit iets voor uw onderneming?

Neem contact op

Aanrader!

TS consultants hebben een enorm brede kennis en ervaring op het gebied van SAP. Waarbij diepte kennis en het RtP (Requisition to Pay) process erg waardevol is geweest. In een scala van diverse Europese projecten heb ik uitermate plezierig samen gewerkt, waarbij tevens door middel van kwaliteit trainingen SAP process specifieke kennis is overgebracht.

Mira van Laarhoven,

Benieuwd hoe wij voor u kunnen werken?

 

Klik hier voor meer informatie

Ontwerp & Concept: Inzpire Design & Communicatie | Webdevelopment & CMS: Haagen Internet