Logo TS Consultants

home > portfolio > FrieslandCampina Summit Uitrol Ingredients

FrieslandCampina Summit Uitrol Ingredients

Voor FrieslandCampina Ingredients heeft TS Consultants de uitrol uitgevoerd van de SAP Summit Maintenance template als vervanging van Ultimo, Maximo en SAP. Hierin zijn 5 fabrieken naar SAP Plant Maintenance overgegaan inclusief centrale inkoop en voorraadbeheer van technische onderdelen. 

Als onderdeel van de Summit SAP roll-out van FrieslandCampina is binnen de Ingredients fabrieken SAP PM uitgerold.

De uitrol van Maintenance voor vijf fabrieken als vervanging van hun bestaande Maintenance Management Systeem betekende een nieuwe manier van werken met centrale inkoop, een gewaardeerd magazijn, plannen met SAP MRS en striktere regels voor de vastlegging en afmelding van de werkopdrachten.

In mei 2018 is gestart met de fit-gap voor de 5 betrokken fabrieken waarna de configuratie en data voorbereiding vanstart konden gaan.

De eerste go-live, inclusief configuratie, training, data migratie en support was in oktober 2018 een feit en in mei 2019 werd de laatste fabriek live gebracht.

Voor TS-Consultants 2 implementatieconsultants verantwoordelijk voor de gezamenlijke fit-gap workshops, configuratie en alle activiteiten op de aan hen toegewezen fabrieken om deze succesvol live te brengen.

Projectdetails

Periode:

2018-2019

Markt:

Levensmiddelen

Taak:

Implementatie Consultant

Uitgevoerd door

Jan Hop

Jan Hein Hoogendoorn

Is dit iets voor uw onderneming?

Neem contact op

Support Leaseweb tijdens implementatie SAP

TS Consultants heeft Leaseweb geholpen bij de implementatie van SAP op het gebied van Service Management ter ondersteuning van onze provisioning en support processen.

Leaseweb, Business Process Owner Service

Benieuwd hoe wij voor u kunnen werken?

 

Klik hier voor meer informatie

Ontwerp & Concept: Inzpire Design & Communicatie | Webdevelopment & CMS: Haagen Internet